Does the requirement apply to you?
5 questions. With each question we show the legal provision it asks about.
Will you be under 18 when your application is decided, or turn 18 while it is pending?
The civic-knowledge requirement does not apply to a person under 18 (section 17 b, subsection 2) or to a person who turned 18 while the application was pending (section 25).