Tarvitsenko kansalaisuuskokeen?
5 kysymystä. Jokaisen kysymyksen yhteydessä näytämme lainkohdan, jota kysymys koskee.
Oletko alle 18-vuotias, kun hakemuksesi ratkaistaan, tai täytätkö 18 vuotta sen ollessa vireillä?
Yhteiskuntatietoedellytys ei koske alle 18-vuotiasta (17 b § 2 mom.) eikä hakemuksen vireillä ollessa 18 vuotta täyttänyttä henkilöä (25 §).